Welkom op de site van Hondengedragstrainer Rinus

Welkom op de site van hondengedragstrainer Rinus.

Heeft u een hond  met gedragsproblemen en bent u op zoek naar een ervaren hondengedragstrainer? Zoek niet verder, op deze site vindt u uw oplossing voor bijna alle gedragsproblemen van uw hond. De Specialist voor Moeilijk Opvoedbare Honden.

Helaas kan ik niet alle honden en hun baasjes helpen, dit betreffen de volgende honden, Dogo Argentino, de Brasiliero, Boerboel, Mastino’s en Berghonden uit Turkije van het voormalig Oostblok. Heeft u met deze honden problemen neem contact op met de Fokker van dit ras, hij / zij zal u vertellen wat u moet gaan doen. Geregeld wordt ik gebeld door eigenaren met 1 van deze rassen, moet dan uitleggen dat ik niet kan komen, deze honden accepteert mijn gezag niet, gaan het gevecht met mij aan die ik zeker ga verliezen.

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden, bel: 06 – 29 40 13 12 of mail naar info@hondenprobleemgedrag.nl

Bijna alle gedragsproblemen van uw hond (en) zijn goed op te lossen. Dus wanneer u het niet meer weet, u er alles aan heeft gedaan wat in uw vermogen ligt om dit gedrag te veranderen maar u bent er niet er uit gekomen? Dan ben ik er voor u, uw gezin en uw hond om de helpende hand te bieden. Mijn meer dan 46 jaar ervaring met honden zet ik graag in om samen met u de gedragsproblemen van uw hond  op te lossen.

Wilt u eerst meer informatie over mij, mijn aanpak en de mogelijkheden? Lees dan rustig verder op deze site voor u contact met mij op neemt.

————————————————————————–

Hondengedragstrainer Rinus staat vermeld bij de Kamer van Koophandel onder nummer van;

KvKnr; 55045538 

BTW nr; NL00125863B29

————————————————————————–

AVG 2018

Hiervoor geef ik toestemming dat mijn persoonlijke gegevens gebruikt kunnen worden door “Hondengedragstrainer Rinus” aldus hij contact met mij kan opnemen om mij te helpen en / of geadviseerd over het gedrag van mijn hond (en).

“Hondengedragstrainer Rinus” bevestigd dat hij deze gegevens alleen gebruikt voor het uitoefenen van zijn bedrijf.

Een register wordt niet gemaakt, omdat de contacten meestal van korte duur zijn.

Facturen worden wel bewaard voor de Fiscus voor het doen van aangifte voor de BTW en Inkomstenbelasting

Deze gegevens worden NOOIT gedeeld met anderen.

Hondengedragstrainer Rinus

UA-109.093.837-1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.