Diensten en Tarieven

U heeft de keus uit een aantal standaard diensten die ik u aan kan bieden. U kunt mij bellen om de mogelijkheden te bespreken of via de contact pagina een aanvraag doen voor een dienst op maat.

 • Prijs per consult op locatie*: € 40,00 excl  BTW

 • Kilometervergoeding: € 0,15 per gereden km

 • Betaling geschied met PIN of contante betaling

 • U dient direct wanneer u  de rekening heeft gekregen deze gelijk te voldoen, dit geschied door contante betaling of per pin.

 • per 1 januari 2020 hoeft u geen BTW meer te betalen, Hondengedragstrainer Rinus valt onder de kleine ondernemersregeling

*Een consult is altijd bij u op locatie, omdat ik dan de hond in zijn eigen omgeving beter kan beoordelen. De hond zal dan eerder het te corrigeren gedrag vertonen dan op een voor hem vreemde locatie is.

Reacties 6

 • We hebben ruim twee jaar geleden een hondje geadopteerd uit Bosnië.Ze was toen 2 jaar.Het is een klein hondje,meest lijkend op een schipperke.Sinds ruim een jaar ( misschien al langer ) blaft ze heel erg als er aan de deur gebeld word,als er iemand voorbij loopt of als er een auto voor de deur stopt.Het blafgedrag word steeds erger.Is hier wat aan te doen?

  • Beste Corry,
   Het is erg vervelend dat je hondje door blijft blaffen, dit is zeker op te lossen.
   Je hondje zit in een fase van angst en onzekerheid, heeft ook met haar verleden te maken.
   Maak gebruik van een plantenspuit, gerichte straal, 1x spuiten, bij deze correctie geen stemverheffing gebruiken.
   Je laat je hond schrikken, na deze correctie je hondje naar zijn plaats sturen.
   Werk altijd vanuit je rust, wees altijd duidelijk.
   Lukt dit niet, dan wil ik je graag helpen.

   vriendelijke groet
   Hondengedragstrainer Rinus

 • Beste Rinus
  Wij hebben al 30 jaar honden maar lopen nu toch tegen een probleem aan. We hadden een podenco en hebben daar 3 jaar geleden een vrij angstig hondje bij genomen uit het asiel. Dit was een heel bewuste keuze. De stabiele podenco heeft veel voor dit hondje, Maartje genaamd, betekent om haar wat vrijer te laten worden. Helaas overleed de podenco in december 2019. Voor Maartje brak een erg moeilijke periode aan omdat ze haar stabiele factor kwijt was. Van alles geprobeerd maar Maartje bleek verlatingsangst te hebben. In mei vorig jaar is Lieke bij ons gekomen, ook een asiel hondje. Een stabiele hond en de klik onderling was er. Onder invloed van Lieke heeft Maartje toch wel vervelend gedrag gaan ontwikkelen. Bij andere honden gaat ze plat op haar buik, stuift er blaffend op af en valt toch wel aan, liefs van achteren. Als ze alleen mee uit gaat is ze een held op sokken en is er niks aan de hand. Vanwege het enorme jachtinstinct van Lieke kan deze niet los lopen. Andere reuen gaat meestal goed, maar teven valt ze vrij onverwacht aan en Maartje komt er meteen bij. Inmiddels zijn we zo ver dat ontspannen wandelen er niet meer in zit. Geregeld nemen we ze apart mee voor een wandeling of ik mijd het losloopgebied, waar we aan wonen, en neem ze beide aangelegd mee naar het bos waar honden niet los mogen. Lieke kan erg onverwacht enorm aan de lijn trekken, dus met de flexlijn loopt ook niet prettig. Het zijn beide hondjes van ongeveer 14 kilo, dus een middelmaatje.
  Beide hondjes komen van oorsprong uit het buitenland, maar hoewel we hier al langer ervaring mee hebben zitten we nu toch wel met de handen in het haar. Kortom , is hier iets aan te doen?
  In het kort is dit waar we tegen aan lopen, wellicht heeft u meer informatie nodig.
  Mvg,
  Judy

  • Beste Judy,
   De gedragingen die beide honden vertonen kan goed opgelost worden. Het angst/onzekerheid zal wel altijd aanwezig blijven maar wanneer hier goed wordt mee omgegaan kan jij je honden op een stabiele manier begeleiden. Rollijn even niet meer gebruiken, liefst met een lijn gaan lopen van ongeveer 2 mtr.
   Graag wil ik jullie helpen, zend je tel.nr naar onderstaand adres voor eventuele hulp.
   info@hondenprobleemgedrag.nl

   met vriendelijke groet
   Hondengedragstrainer Rinus

 • Hallo Rinus

  Wij hebben sinds een jaar een herplaatste mechelse herder. Een schat van een dier en een grote knuffel kont.
  Ze is nu inmiddels 2 jaar en heeft haar eerste levensjaar bijna dagelijks alleen gezeten. Hierdoor heeft ze hele erge verlatingsangst opgelopen. Door deze verlatingsangst vertoont ze ongewenst gedrag. Zo “steelt” ze bijvoorbeeld eten, blijft blaffen en is een zenuwachtig dier in nieuwe situaties.
  Ook trekt ze aan de riem.
  In haar eerste jaar heeft ze de basis echt gemist. Voor mij zelf is dit mijn 3de mechelaar maar mijn 1ste die ik op latere leeftijd onder mijn hoede kreeg. Ook heeft ze geen cursussen gehad in haar eerste jaar. Wij kregen haar in april 2020 en hebben door de lockdowns nog geen cursus met haar kunnen volgen

  • Hallo Patricia,
   Het gedrag wat jullie hond laat zien is goed op te lossen, door het verleden wat zij heeft meegemaakt heeft zij nu een stabiel gezin waar zij gewenst is.
   Op dit moment is de hond tot rust gekomen, heeft eindelijk de rust gevonden die zij nodig heeft.
   Nu komt het, doordat zij die rust en stabiliteit heeft gekregen is zij bang dat zij weer alleen gelaten wordt.
   Voor eventuele hulp, graag je tel.nr zenden naar onderstaand adres.
   info@hondenprobleemgedrag.nl

   met vriendelijke groet
   Hondengedragstrainer Rinus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *